Тарифи на електроенергію та блакитне паливо можуть переглянути наступного року. Таку заяву зробив народний депутат Сергій Нагорняк в ефірі "Новини.LIVE".

Електроенергія для українців із великою ймовірністю знову подорожчає. Новий етап підвищення тарифу може відбутися наступного року.

Тарифи світло. Фото: скрін youtube

Сергій Нагорняк зазначив, що партнери зі США та ЄС "підштовхують" Україну до перегляду тарифів не лише на світло, а й на газ. Отже, не виключається, що блакитне паливо також подорожчає у 2025 році.

"Наступного року з великою ймовірністю знову може бути переглянутий тариф. Наші партнери зі США та ЄС підштовхують нас до лібералізації тарифів на природний газ для населення та електроенергію", - заявив народний депутат.

Популярні новини зараз

5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів

Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Показати ще

Тарифи на комуналку, скріншот з відео

Народний обранець наголосив, що чинний тариф на електричну енергію вже близький до ринкового. Його точно не змінюватимуть до травня наступного року.

Нагадаємо, що з 1 червня в Україні підвищили тариф на електроенергію з 2,64 до 4,32 гривні за кВт/год. Водночас "Нафтогаз" продовжив дію пільгового тарифу 7,96 гривні за кубометр газу до кінця квітня 2025 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тарифний зашморг: за які комунальні послуги доведеться платити більше.

Також наш портал інформував, "Київводоканал" заявив про необхідність перегляду тарифів: подорожчання може пройти у два етапи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українці переплачують за комуналку шалені суми: що потрібно терміново перевірити, щоб заощадити.