Наші шановні читачі вже встигли на своєму особистому досвіді дізнатися, що це таке – жити без світла. Багатьох із нас дуже стривожили новини про те, що взимку нібито буде ще складніше. Проте, як видно із повідомлень Кабміну, держава готує позитивні кроки для мешканців прифронтових регіонів.

Так, Кабінет Міністрів України працює над можливістю зміни методики застосування відключень для частини прифронтових територій. Причинами є важка гуманітарна ситуація та реальна загроза життю.

Про це стало відомо завдяки заяві голови правління "Укренерго" Володимира Кудрицького в інтерв'ю для одного з українських телеканалів.

Відключення світла, фото: YouTube

"Зараз Кабінет Міністрів працює над можливістю зміни методики застосування відключень для частини прифронтових територій, де і так важка гуманітарна ситуація та реальна загроза життю через обстріл. Планується, що буде визначено зону, близьку до лінії фронту, де відключення більше не застосовуватимуться", - сказав він.

Популярні новини зараз

На які спеціальності є сенс вступати: поради для абітурієнтів

Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться

Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

Показати ще

Людина під час відключення світла

За словами Кудрицького, найближчими днями буде визначено конкретні райони, де не відключатимуть світло, незважаючи на загальну обстановку в енергетиці країни.

Нагадаємо, якщо вчасно не заплатили за світло: фахівці YASNO звернулися до всіх споживачів.

Раніше повідомлялося, українців попередили про сплеск небезпечних захворювань.

Також, українцям обіцяють оновлену систему теплопостачання: куди підуть гроші і чим це допоможе.