У YASNO розповіли про важливий нюанс, який варто враховувати під час оплати рахунків за спожите світло. Відповідну інформацію надали фахівці компанії у відповідь на запитання одного зі споживачів.

Клієнти YASNO отримують платіжку, де вказується дві суми до оплати. Перша – за фактично спожиту електроенергію, а друга – за очікуване споживання.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії пояснили, що обов'язковою до оплати є перша сума у квитанції. Другу ж споживач за бажання може сплатити наперед, наприклад, щоб не хвилюватися за оплату наданих послуг наступного місяця.

"В рахунках крім нарахувань за фактично спожиту електроенергію також вказана сума за очікуване споживання поточного місяця. Очікуване споживання – це рекомендований платіж і ви самостійно вирішуєте оплачувати дану суму чи ні", - пояснили в компанії.

Популярні новини зараз

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих

Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube

Фахівці YASNO також нагадали, що для коректних нарахувань у платіжці не слід запізнюватися з передачею показників лічильника. Дані про споживання приймаються за 2 дні до кінця місяця та по 3 число нового місяця.

Рахунки за світло. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO повернули українцям світло по 2,64 грн за кВт: але при цьому встановили ліміти – важливі подробиці.

Також наш портал інформував, ліміти споживання електроенергії зміняться: українцям пообіцяли більш справедливі та стабільні графіки відключень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ноутбук витримає найдовші відключення: українцям порадили, як зберегти заряд батареї без світла.