У липні 2024 року спостерігаються невеликі зміни в цінах на популярні напої в Україні. Незважаючи на літній сезон і спеку, значного зростання цін не зафіксовано. Деякі напої подешевшали, в той час як інші залишаються на попередньому рівні.
Згідно з даними порталу "Мінфін". Зміна цін на кока-колу, яблучний сік, сік з м'якоттю та мінеральну воду за останній місяць. У липні 2024 року ціни на деякі напої в Україні показали невеликі зміни порівняно з червнем.

Кока-кола об'ємом 1750 мл трохи подешевшала з 47,54 грн до 46,83 грн, що складає приблизно 1,5% зниження. Яблучний сік Rich об'ємом 1 літр здешевшав з 76,85 грн до 74,00 грн, що є зниженням на 2,85 грн або приблизно 3,7%.

Сік "Наш сік мультивітамін з м'якоттю" залишився на попередньому рівні ціни, коштуючи 40,90 грн за пляшку об'ємом 950 мл.

Мінеральна вода "Моршинська слабогазована" також не зазнала змін у вартості і продовжує коштувати в середньому 23,23 грн за пляшку об'ємом 1500 мл.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Також наш портал інформував, популярний напій веде до облисіння: лікарі та хірурги стурбовані майбутнім молоді

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ціни на «молочку» стрибнули вгору: чому йогурт та масло перетворюються на делікатеси

Вам буде цікаво дізнатися улюблені напої незабаром стануть не по кишені – новий податок має змінити звички українців