Українці мають щомісяця платити за доставку газу, при цьому дуже важливо дотримуватись деяких правил. Про це нагадали на facebook-сторінці компанії "Газмережі".

"Друга" платіжка за блакитне паливо досі викликає у споживачів чимало запитань. Однак вона така сама обов'язкова, як і плата за фактично спожитий газ.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Газовики нагадують, що платити за доставку блакитного палива необхідно вчасно – до 20 числа кожного місяця. Водночас "Нафтогазу" за спожите паливо потрібно платити до 25 числа. Головне – не переплутати дати, щоб не прострочити платіж.

"Нагадаємо, що оплату послуг розподілу газу необхідно здійснювати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, за липень до 20 липня", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Клієнти "Газмережі" можуть не чекати листоноші та самостійно завантажити електронний рахунок за послуги, який надалі можна роздрукувати.

Споживання газу. Фото: скрін youtube

Зробити це можна через особистий кабінет двома способами:

  • Варіант №1: Головна → Історія розрахунків → Отримати рахунок;
  • варіант №2: Головна → Оплата за розподілення газу — Актуальний рахунок.

Головні переваги електронних рахунків - це те, що вони стають доступними вже на початку місяця, а також завжди знаходяться під рукою в смартфоні або комп'ютері.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газові лічильники, плити, котли та вентиляція: українцям влаштують парад перевірок – кому чекати на неприємності.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, ми писали, не виплатити й за все життя: за що газовики можуть виписати півмільйонний штраф.