На українських ринках почала з'являтися молода кукурудза, ціни на яку досить активно знижуються. Також доступнішими стали картопля, кабачки та огірки. Про це свідчать дані моніторингу видання VSN.

У розпал літа на ринки почало надходити більше овочів нового врожаю. Це, своєю чергою, призвело до здешевлення цілої низки продукції.

Овочевий ринок. Фото: скрін youtube

У продажу вже почала з'являтися перша молода кукурудза. Якщо тижнем раніше продавці просили за один качан щонайменше 30 гривень, то зараз цінник знизився майже вдвічі - до 15-20 гривень. Тенденція до здешевлення є і може посилитися, коли ще більше господарств запропонують до продажу свою продукцію.

Овочевий ринок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Картопля також стала доступнішою - маленьку можна знайти й по 8 гривень за кілограм. В той самий час великі сорти пропонуються по 20-25 гривень за кілограм.

Овочевий ринок. Фото: скрін youtube

Любителі страв з кабачків можуть порадувати себе і за досить приємною ціною – кілограм лише 15 гривень. Ціни на огірки знизилися, але поки що утримуються на досить високому рівні - від 40 до 55 гривень за кілограм.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на перші кавуни побили рекорди минулого сезону: скільки коштує поласувати улюбленою ягодою і звідки її привозять.

Також наш портал інформував, соняшникова олія, гречка та хліб несподівано подорожчали: як змінилися ціни у супермаркетах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що улюблені напої незабаром стануть не по кишені – новий податок має змінити звички українців.