Державний "Ощадбанк" попередив українців про тимчасові технічні обмеження, через які можуть не працювати деякі сервіси. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці банку у соціальній мережі Facebook.

У період з 26 по 28 липня "Ощадбанк" проводитиме тестування систем з метою посилення захисту даних у разі кібератак або інших надзвичайних ситуацій. У зв'язку з цим можуть запроваджуватися тимчасові технічні обмеження.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

"З 26 по 28 липня будемо тестувати стійкість інформаційних систем. Вони допоможуть надійно захистити ваші дані під час кібератак чи надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Клієнтів "Ощада" попередили, що з 26 по 28 липня слід по можливості обмежити використання сервісів банку, адже вони можуть не працювати. Втім, перебої будуть короткочасними.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Через це можуть бути короткочасні технічні обмеження, тож деякі сервіси можуть не працювати", – попередили клієнтів банка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї взяли кредит на пенсіонера в "Ощадбанку": 100 тисяч гривень без верифікації.

Також наш портал інформував, "Банк обмежений у можливостях": клієнти "Привату" скаржаться на "дірявий" захист від шахраїв.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, важливий нюанс при купівлі валюти через Monobank: у фінустанові попередили клієнтів.