Деяким українцям необхідно актуалізувати інформацію про квартирні лічильники. Кого це стосується, розповіли на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Актуалізувати дані про лічильники води та тепла необхідно тим споживачам, які віддавали прилади обліку на регулярну повірку.

Лічильники, фото: Знай.ua

"Після повірки квартирних лічильників води і тепла інформацію про результати потрібно передати в ЦКС для актуалізації в базах виконавців послуг", - попередили споживачів.

Для актуалізації інформації достатньо надіслати до ЦКС фото чи сканкопію документів, вказавши адресу проживання. Зробити це можна, зокрема, в онлайн-режимі через месенджер у Facebook, Skype або Telegram.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Повірка лічильників Фото: скрін youtube

Що потрібно відправити:

  • свідоцтво про перевірку;
  • протокол повірки, а також акт виконаних робіт з повірки або акти демонтажу та монтажу лічильника та акти опломбування та розпломбування;
  • фото лічильників на дату звернення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, повинні зробити всі, хто має лічильник: газовики нагадали про обов'язкову процедуру.

Також наш портал інформував, штраф до 10 тисяч гривень за неправильне використання лічильника: хто "витрусить" останнє з гаманця.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, перевіряли лічильники – накрутили з десяток кубів: українці зіткнулися з шахраями, як убезпечити себе.