Ощадбанк отримав критику від клієнтів через погану роботу служби підтримки. Кілька користувачів висловили обурення щодо обслуговування в кол-центрі, де їм не вдавалося зв’язатися з операторами, що призводило до втрати часу.

Сергій розповів про свій досвід, коли спробував дізнатися інформацію про своє карткове обслуговування. На дзвінок йому відповів автоматизований голос, після чого система постійно перекидувала його до різних фахівців, жоден з яких не зміг допомогти.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Він витратив більше трьох годин, але жодного рішення не отримав. Клієнт зазначив, що банк більше схожий на кол-центр, у якому немає належних спеціалістів.

Інший користувач під ніком Bonzay також скаржився на неефективність "гарячої лінії", де доволі довго не було відповіді, а потім зв'язок просто обривався. Він стикався з ботом, який не міг дати конкретної інформації.

Популярні новини зараз

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Крім того, в коментарях згадувалися випадки, коли оператори заявляли, що співрозмовника не чути, хоча проблем із зв’язком не було. У відповідь на критику Ощадбанк запровадив нову послугу для преміумклієнтів, яка передбачає підтримку в інвестиційних питаннях.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Нова послуга дозволяє вибирати фінансові інструменти, дізнаватися, який може бути дохід, і отримувати професійні поради на всіх етапах — від запиту до інвестування. Заступник голови правління банку сказав, що розвиток послуг для багатих клієнтів є важливою частиною їхньої роботи.

Нагадаємо, "Прихована" комісія від ПриватБанку: українці обурені необґрунтованим списанням грошей

Раніше ми писали про те, що нав'язали кредитку, а закрити не дають: Ощадбанк міняє правила на ходу

Вам буде цікаво дізнатися все, що потрібно знати про "Картку киянина": сервіси, пільги та як її отримати