Київські поліцейські звернулися до киян та просять допомогти упізнати жертву перестрілки.

Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції області.

Поліція наразі намагається встановити особу загиблого при перестрілці в Печерському районі, який, за попередніми даними, є ймовірний грабіжником.

фото 18+

Як відомо, його тіло виявили, 30 вересня, в момент, коли копи шукали грабіжників, що почали бійку у центрі столиці. У чоловіка було вогнепальне поранення, тому слідство впевнене в його причетності до розбійного нападу на приватний будинок.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Оскільки документів при ньому не було, його анкетні дані встановити не вдалося. У зв'язку з цим, поліція просить громадян уважно подивитися на фото і у випадку, якщо загиблого хто-небудь впізнає, прсять телефонувати на номер поліції - 102.

Додамо, 30 вересня, пізно ввечері у Києві в Печерському районі стався шокуючий інцидент із стріляниною. Невідомі відкрили вогонь у бік поліцейських. та втекли. наразі їх розшукують. А громадян просять бути обережними, адже останім часом у столиці збільшилась кількість збройних нападів посеред вулиць.

Нагадаємо, у поліції розкрили хронологію подій трагічної недільної ночі, яка розпочалась з банального пограбування, а закінчилась перестрілкою та трупом.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві біля однієї зі шкіл сталась стрілянина, а на місця перехожі виявили закривавленого чоловіка. За попередніми даними, чоловік намагався звести рахунки з життям, вистріливши у себе.

Також Знай.ua писав про те, що неадекватний киянин перетворив життя власної матері та сусідів на пекло. Чоловік видає себе за старця та часто просить милостиню, а власну квартиру на Виноградарі практично розібрав по частинах. Ані сусди, ані поліція не можуть знайти на нього управи.

Дивіться: Стрілянина у Києві. Відео з місця подій