У ніч на 10 червня в Києві невідомі знову влаштували підпал житла ромів на Лисій горі.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На Лисій горі горить будиночок, в якому жили роми. Хто його підпалив і чи були там люди, поки інформації немає. На місці вже працюють бійці ДСНС", — написано в коментарях до відео.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Варто відзначити, що 28 квітня 2018 року представники праворадикальної організації С14 влаштували погром в таборі ромів на цій же Лисій горі. Учасникам погрому оголосили про підозру. У липні Голосіївський суд вирішив помістити координатора С14 Сергія Мазура цілодобовий під домашній арешт, але вже в серпні суд апеляційної інстанції замінив домашній арешт на нічний. У листопаді Голосіївський суд Києва скасував повідомлення про підозру.

Нагадаємо, що камери спостереження зуміли зафіксувати момент підпалу волонтерського пункту в Харкові. Злочин було скоєно в Харкові сьомого червня. На кадрах отриманого відео можна помітити, як невідомий чоловік у темному одязі і в капюшоні на вході в намет присідає і обливає кути.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Челябінській області Росії раптово спалахнула церква, коли всередині були діти на екскурсії. Шестеро дітей постраждали в результаті інциденту, який стався в церкві селища Межовий.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу, 13 квітня в центрі Києва біля Національної філармонії України невідомий чоловік у балаклаві підпалив дві машини.