У Києві під Адміністрацією президента тисяч громадян зібралися на акцію "Зупинимо капітуляцію".

Про це повідомляє портал "Українська правда".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Учасники мітингу заявляють, що нові домовленості про "режими тиші" і норма "не стріляти у відповідь", які запропонував голова української делегації в ТКГ Леонід Кучма, говорить про капітуляції країни.

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Стало відомо, що під час акції під центральним входом в АП була бійка і конфлікт між поліцією і демонстрантами. Мітингувальники намагалися повісити на стіну АП табличку "Адміністрація губернатора Малоросії", але співробітники поліції її зірвали і знищили.

За словами правоохоронців, неприпустимо вішати символіку агресора на держадміністрацію. Під час акції демонстранти також спалили білий прапор, який символізує капітуляції.

Учасники акції вигукували образи, слоган "Кучму геть" і вимагали допуску до ветеранів Мінським домовленостями.

Нагадаємо, що на Софійській площі, біля Печерського суду, влаштували протест активісти Національного корпусу для підтримки Сергія Філімонова. Центр Києва повністю в диму, лунають вибухи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі біля будівлі міськради працівники державного підприємства "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості ім. Я. Ю. Облоги" влаштували мітинг.

Також портал "Знай.uа" писав, що більше 500 шахтарів під будівлею Кабміну вимагають виплатити борги, повернути соціальні пільги та державну підтримку вугільної промисловості.