У Києві вранці 11 червня з'явилися численні затори на дорогах.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На правому березі Києва затори утворилися на проспекті Академіка Палладіна через ремонтні роботи, на проспекті Перемоги, проспекті Леся Курбаса, Кільцевій дорозі, біля метро "Шулявка".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Також ускладнено рух транспорту на вулиці Жилянська, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Юрія Іллєнка, біля метро "Лук'янівка", на Голосіївському проспекті і біля метро "Виставковий центр".

Ще затори з'явилися на Південному мосту, Дарницькому мосту та мосту Патона. На лівому березі Києва ускладнено рух транспорту на проспекті Бажана, біля метро "Позняки", Дарницькому шосе, проспекті Соборності.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква біля Києва протягом кількох днів мають намір перекривати рух на деяких ділянках доріг. Це пов'язано з проведенням змагань велосипедистів. Автомобілістів просять з розумінням поставитися до цієї ситуації.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", протягом декількох місяців міська влада Дніпра бореться з ямами на дорогах. В одних місцях робітники повністю знімають покриття і роблять капітальний ремонт, в інших — "латають".

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні встановлять шумові смуги на найбільших українських трасах.