Успіх серіалу "Чорнобиль" від НВО підігрів інтерес туристів зі всього світу до Чорнобильської зони. Приватні компанії, які організовують тури туди, вже відзвітували про зростання кількості гостей аж на 40%.

Про це повідомляє портал "Меdiaняня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Київське управління туризму при КМДА теж вирішило повторити цей процес, і вже оголосило, що буде організовувати і проводити екскурсійні тури по місцях зйомок шоу.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

В управлінні кажуть, що готують кілька маршрутів: короткі і більш тривалі. Всіх бажаючих будуть водити по місцях зйомки серіалу в Києві і Чорнобильській зоні, гіди будуть розповідати історії про зйомки епізодів та інформацію про локаціях.

Нагадаємо, що в Україні розсекретили нові документи про Чорнобильську трагедію. В них йдеться про період після аварії, радіаційний фон і тотальний обман населення. Через високий радіоактивний фон в місті Києві у дітей шуміли шкільна форма та тренувальні костюми.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у той час, коли, здається, весь світ прикутий до серіалу НВО "Чорнобиль", в мережі показали, як все було насправді. Опублікували унікальні кадри з Чорнобиля, зроблені 26 квітня відразу після катастрофи.

Також портал "Знай.uа" писав, що серіал від HBO "Чорнобиль" за рейтингом IMDb вже обігнав навіть "Гру престолів". Проте, як виявилося, він не повністю знімався в Україні.