В результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб.

Про це повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що ДТП сталася недалеко від села Юрківка.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"12 червня о 7:51 в оперативно-диспетчерську службу Ставищенського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автодорозі 142 км Київ-Одеса, поблизу с. Юрківка. На місце події прибули рятувальники 8-ї Державної пожарноспасательной частини смт Ставище. Бійці ДСНС відключили акумулятори автомобілів від живлення, щоб уникнути загоряння постраждалих і передали в руки медичних працівників", - зазначено в повідомленні.

Також пізніше стало відомо, що постраждалих в аварії відвезли в Жашковскую центральну районну лікарню.

"В результаті ДТП постраждали 7 осіб, які доставлені в Жашковскую центральну районну лікарню. На місці події працювали 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Причину ДТП встановить слідство", - розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, на вулиці Калиновій в Дніпрі сталася ДТП за участю Mitsubishi Lancer Х і Volkswagen Caddy. Аварія сталася приблизно в 23:00.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", увечері в понеділок, 10 червня, на Житомирській трасі при в'їзді в Київ зіткнулися три автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що машина служби таксі Uber потрапила у страшну ДТП у Києві. Аварія сталася в понеділок, 10 червня, приблизно о 04:00 на перехресті вулиць Жилянської та Льва Толстого.