15 червня в залі МВЦ у Києві виступить культовий британський дует The Chemical Brothers. Це буде вже третій візит дуету в українську столицю за останні 12 років.

Про це повідомляють на сайті ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що колись вони виступали в Палаці Спорту (2007 рік) та на фестивалі Atlas Weekend в 2018 році.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Шоу дуету складається з декількох ключових елементів.

Це приголомшлива хореографія з CGI-ефектами, яка перетворює танцюристів за екраном у хмару рухомих світлових точок. Це гігантський екран, на якому запускають міні-фільми режисерів-постановників Адама Сміта і Маркуса Лайа.

Буквально кожен звук і кожна нота синхронізовані зі спалахами світла або зміною колірної гами. Всього на сцені під час шоу буде встановлено більше сотні різних приладів.

Сама програма британців складається з матеріалу нового альбому "No Geography", який отримав позитивні оцінки у світовій пресі. Експерти виділяють сингли "МАГ", "Free Yourself" і "Got to Keep On".

Ці роботи вже зараз можна занести в "золотий фонд" дуету, у чиїй дискографії за 30 років творчості накопичилося безліч знакових хітів.

Нагадаємо, що головні музичні події першого місяця літа пройдуть у Львові, які не можна пропустити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 5 червня в Києві на Арт-заводі "Платформа" група "Бумбокс" виступила на великій родинній вечірці.

Також портал "Знай.uа" писав, що 6 червня 2019 року у Львові відбудеться зустріч з учасниками фестивалю "Червона рута" різних років.