У Київ прийшла аномальна спека, тому мешканці столиці цікавляться, коли висока температура хоч трохи спаде.

Ознайомившись з прогнозом погоди від сайтів Gismeteo і Accuweather, Інформатор передає, що особливих змін у найближчі дні не буде.

Невелике похолодання чекає на мешканців Києва лише через два тижні — з 26 по 28 червня, коли стовпчики термометра опустяться до 22…24°C, після чого до столиці знову повернеться спека. Така довгоочікувана прохолода буде супроводжуватися хмарністю та незначними опадами. Хоча, дощі прогнозують буквально кожен день до кінця місяця, незважаючи ні на максимально високу температуру, ні на невелике похолодання.

Прогноз погоди на місяць від сайту Accuweather теж не вражає оптимізмом. Синоптики ресурсу зовсім не обіцяють зниження температури і відчуття хоч найменшої прохолоди. Найнижча температура, яка нас очікує — це 25°C, що стовпчик термометра покаже 21 червня. У наступні дні температура буде підвищуватися незначно, на 1-2 градуси. Що стосується опадів, їх не прогнозують, але буде хмарно.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.