В суботу, 15 червня, у Києві на Деміївці сталася смертельна ДТП. На мосту по бульвару Дружби народів, біля ТРЦ Ocean Plaza, зіткнулися Skoda Superb і Chevrolet Aveo.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що аварія сталася близько 8:00. На жаль, в аварії загинули чотири людини.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

За попередньою інформацією, Skoda їхала у бік метро Дружби народів і на швидкості влетіла в Chevrolet. Від сильного Aveo розірвало на частини. Частини машин розкидані в 30-40 метрах один від одного.

Попередньо, на місці аварії загинули дві людини з Skoda і два — з Chevrolet. Троє чоловіків і одна жінка померли до приїзду медиків.

На місці працювали медики, співробітники поліції і слідчо-оперативна група. Також на місці працювали рятувальники, які намагалися прибрати частини Chevrolet з проїжджої частини. Причини інциденту встановить слідство.

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня на Бурштинової в Дніпрі зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. ДТП сталася недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у середу, 12 червня, на вулиці Робочій, в Дніпрі сталася смертельна ДТП. Зіткнулися мотоцикл Honda і автомобіль Nissan.