Правозахисника Едуарда Багірова був побитий і утримувався в одному з киевсских кафе. Крім того, йому погрожували вбивством.

Про це повідомляє його дружина в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За її словами, Едуарда Багірова незаконно утримували двоє копів і кримінальний авторитет Олег Б. зі своїми підлеглими. “Його били, забрали паспорт і документи на машину. Погрожували вбивством йому та членам нашої сім'ї”, – пише дружина Багірова.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Жінка стверджує, що їй довелося зв'язатися з начальником поліції Києва і за його наказом правоохоронці Оболонського району відпустили правозахисника.

Зазначається, що конфлікт стався в Оболонському районі Києва, в кафе “Десант” на вул. Прирічній. Приблизно о 18 годині вечора в поліцію зателефонувала Ганна Багірова і повідомила, що її чоловіка незаконно тримають у закладі.

На місце виїхала поліція. Виявилося, що Багіров прибув в кафе в 17:00, щоб зустрінеться з Олегом Крапівіним. Він відомий як кримінальний авторитет на прізвисько Олег Бакинський. Разом з авторитетом було ще кілька його “соратників” і охоронці.

Розмова Багірова і Крапівіна відбувалася на підвищених тонах, потім “авторитет” і його люди нібито кілька разів вдарили правозахисника – Крапівін ніби вимагав віддати взяті Багіровим в борг 30 тисяч доларів.

Свідки з азербайджанської діаспори, які приїхали з “авторитетом”, повідомили правоохоронцям, що Багірова ніхто незаконно не утримував. А співробітники закладу заявили, що нічого не бачили. Джерело видання стверджує, що у Багірова давно були “певні проблеми з бізнесом”.

Нагадаємо, Українських журналістів жорстоко побили - "підключали поліцію"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В Ужгороді спалили машину відомого чиновника

Також Знай.ua" писав про те, що На Одещині мати холоднокровно розправився з немовлям