Київський метрополітен попереджає про можливі зміни в роботі у неділю, 16 червня, у зв'язку з проведенням концерту на НСК "Олімпійський". Про це повідомляє КП "Київський метрополітен" на офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

"16 червня у зв'язку з проведенням концерту на НСК "Олімпійський" можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену", - сказано в повідомленні.

Так, після закінчення концерту можливе обмеження на вхід до станцій "Палац спорту", "Олімпійська" і "Площа Льва Толстого".

метро

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Наголошується, що заходи можуть ввести з метою забезпечення належного перевезення пасажирів і з міркувань безпеки. Все роблять для людей, аби уникнути масового скупчення потоку пасажирів на платформах станцій.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Київське метро

Нагадаємо, що в Києві внесли деякі зміни в роботу нічного тролейбуса.

У ніч на 14 червня в Києві внесли зміни у роботу нічного тролейбуса №92Н. Це пов'язано з ремонтними роботами контактної мережі, які проведуть на Повітрофлотському проспекті. Маршрут нічного тролейбуса змінювати всього на кілька годин. Зміни вступлять в силу з 01:50 і триватимуть до 04:50.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. Через це будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Києві перекриють важливу пішохідну зону на все літо: що важливо знати.