У ніч на понеділок, 17 червня в Києві, на проспекті Лісовому, 41, сталася пожежа. У результаті загорілася трикімнатна квартира в 16-поверховому будинку.

Про це повідомляє портал "Информатор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли приїхали рятувальники, то вогонь вже охопив одну з кімнат квартири на третьому поверсі. Пожежники відразу ж почали гасити пожежу. Вже в 01:40 пожежу вдалося повністю ліквідувати.

Популярні новини зараз

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Мешканці квартири і сусіди змогли самі вийти на вулицю. Варто відзначити, що через задимленість рятувальникам довелося евакуювати 12 осіб, які проживають на вищих поверхах.

На щастя, обійшлося без постраждалих. Причини пожежі будуть з'ясовуватися.

Нагадаємо, що 16 червня, близько 12:00, на лінію 101 повідомили про задимлення на Робочій, 152, у Дніпрі. До місця події вирушили рятувальники. Мешканці будинку почули запах диму в під'їзді і вирішили перевірити, звідки він може виходити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у ніч на 16 червня в Шевченківському районі Києва, прогримів сильний вибух, який знищив кілька гаражів у дворі одного з житлових будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу ввечері, 15 червня, в центрі Києва, на перехресті вулиць Тургенівська та Бульварно-Кудрявська, в одному з будинків прогримів потужний вибух.