У Києві спецназівці затримали чоловіка, який в приміщенні кафе забрав з ящика для пожертвувань гроші і втік з місця злочину.

Про це повідомляє прес-служба столичного главку Нацполіції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про пограбування в кафе на проспекті Юрія Гагаріна. Працівниця закладу розповіла правоохоронцям, що невідомий зайшов до приміщення і зі скриньки з пожертвами відкрито заволодів грошима. Крім того, зловмисник погрожував жінці предметом, схожим на ніж", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Пізніше співробітники полку поліції особливого призначення №1 помітили чоловіка, який схожий за прикметами, і затримали його. При поверхневому огляді у нього знайшли гроші і ножі.

Затриманим виявився 55-річний мешканець іншої держави. Відомо, що раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні злочину, йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що четверо грабіжників близько 3 години ночі увірвалися в один з будинків в селищі Павлівка Краснокутського району Харківської області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Харківщині співробітники правоохоронних органів затримали небезпечну банду грабіжників, що кілька років терроризували регіон.

Також портал "Знай.uа" писав, що народного депутата Олега Недаву обікрали. Група невідомих напала на його будинок, коли того не було вдома.