Киянка обурилася з приводу ДТП, у якому загинули батьки, а донька з численними травмами через деякий час померла у лікарні. Ймовірний винуватець - працівник поліції, який був за кермом однієї з автівок.

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Слова ведучої мене здивували - "співробітники державного бюро розслідувань планують перевірити дії лікарів, які надавали медичну допомогу дитині"(!) Серйозно? Щоб в смерті дитини звинуватити не того, хто виїхав на зустрічну смугу і спричинив зіткнення, а лікарів, які намагались врятувати життя дівчинки?! Це зараз така тенденція - зробити з лікаря злочинця?", - обурено написала киянка.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

За її словами, кримінальне провадження відкрито на підставі заяв родичів пацієнтів, які померли в стаціонарній клініці. Також вона підкреслила, що лікарям пред’явлено підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

"Лікарям, які надавали медичну допомогу, і я впевнена, робили все можливе, щоб врятувати життя пацієнтів. Які навряд чи намагались втекти, зважаючи, що слідство триває з 2017 року", - зазначила також киянка.

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл. Водій TATA планував перебудуватися, перетнув подвійну суцільну і зачепив мотоцикл.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", аварія на Донецькому шосе забрала життя двох людей, ще двоє отримали травми.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львівській області у неділю, 16 травня, сталася смертельна ДТП, у якій загинув водій вантажівки.