20 червня у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбувся концерт білоруського репера Макса Коржа. На заході зібралося більше 20 000 людей. Однак, на жаль, без конфліктів між фанатами співака не обійшлося.

Під час виступу артиста сталася масова бійка, повідомляє кореспондент Знай.ua.

За словами учасників конфлікту, один з молодих людей зірвав ланцюжок. Це помітили інші відпочиваючі і почалася бійка. Багато людей просто розійшлися в сторони, щоб не потрапити в бійку.

Далі все відбувалося за ланцюговою реакцією. Люди з натовпу вибігали і приєднувалися до бійки. На щастя, ніхто серйозно не травмувався. Вже через кілька хвилин конфлікт вичерпався і все продовжили танцювати під пісні виконавця.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Нагадаємо, білоруський репер Макс Корж все-таки потрапив до Києва.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий білоруський репер Макс Корж, якому знову заборонили в'їзд в Україну, звернувся до фанатів.

"Концерт в Києві поки не скасовуємо! Привіт, мої українські друзі. Ну шо, знову ваші отжигают. Я думав, що вже нічому не здивуюся, але ні. Після того, як СБУ скасувала мені заборону на в'їзд в Україну від лютого 2016 року, вже не розглядаючи мене як загрозу безпеки країни, після надалі неодноразових відвідин України і нарешті оголошення довгоочікуваного усіма київського концерту вже прикордонна служба закриває мені в'їзд по тому ж самому обвинуваченню що і СБУ раніше. Заборонити, впустити, а після знову заборонити - для мене це як мінімум дивно і незрозуміло", – поскаржився Корж.

Також Знай.ua писав про те, що російського музиканта Антона Кузнєцова, який виступає під псевдонімом Антоха МС не впустили на територію України.