У Києві на вулиці Грушевського вандали знищили пам'ятник Герою Революції гідності Сергію Нигояну.

Про це повідомляє колишній учасник АТО, боєць добровольчого батальйону "Айдар" Олександр Чех на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Меморіал Нигояна розбитий", - написав він на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, підозрюваного у вандалізмі затримали.

"Розбиті лампадки, розірвані прапори, розкидані квіти, шини та бруківка. Вандала вже затримали. Як не дивно, ним виявився прихильник Росії. Ним займається поліція", - повідомили в мережі.

Варто відзначити, що меморіальна дошка першому загиблому на Майдані активісту Сергію Нигояну була встановлена ще в березні 2014 року.

Відомо, що Сергія Нигояна застрелили 22 січня 2014 року в центрі Києва. Він став першим загиблим учасником Евромайдана. Злочин досі не розкрили.

Нагадаємо, що вандали в Одесі встигли понівечити відремонтований зовсім недавно фонтан біля скульптурної композиції "Петя і Гаврик". Повідомлялося, що на цей фонтан міська влада витратили близько мільйона гривень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Орловка під Севастополем в ніч на 9 травня невідомі вандали пошкодили пам'ятник з іменами загиблих під час Другої світової війни кримських татар.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві вандали осквернили відому скульптуру "Баба з кравчучкою", яка встановлена на Русанівській набережній.