Прихильники екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, а також члени його партії Рух нових сил проводять мітинг під будівлею Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє портал "Укринформ".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вони викликали поліцію, тому що їх відмовлялися пускати безпосередньо на територію ЦВК. Причина акції – відмова зареєструвати членів партії на дострокових парламентських виборах.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

За словами члена партії Олени Терещенко, співробітники УДО дали дозвіл відкрити ворота і пропустити 10 активістів, але потім ворота знову закрили.

Також до будівлі ЦВК не могли потрапити і співробітники комісії. Будівля охороняє кілька десятків поліцейських.

Пізніше учасників акції пропустили на територію Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, що у ЦВК переконані, що позачерговий з'їзд партії Рух нових сил відбувся в порушення вимог статуту самої партії. На заході був затверджений виборчий список кандидатів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 21 червня, суд Печерського району Києва виніс свій вердикт лідеру партії "Рух нових сил", екс-президенту Грузії і колишньому голові Одеської ОДА Михеилу Саакашвілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що экс-голова Одеської ОДА та колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі зізнається, що знав, що його відправлять у відставку через шість місяців після його призначення.