Увечері 23 червня, у Деснянському районі Києва на Лісовому масиві, чоловік, озброєний ножем, переслідував жінку з дитиною.

Про це повідомляють на каналі "Київ Оперативний" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що у неадекватного чоловіка була кров на голові. Киянці ж вдалося втекти і покликати на допомогу. Поліцейські затримали хлопця.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Варто відзначити, що жінка поверталася додому зі своїм 5-річною дитиною. Близько дев'ятої вечора вона помітила, що за ними йде невідомий чоловік з кров'ю на голові. Злякавшись, вона прискорила кроки, але чоловік не відставав. За нею погнався незнайомець з великим кухонним ножем у руках.

"Жінка підбігла до кафе, де було скупчення людей і вже люди викликали патруль. Чоловіка затримали. Ніж знайшли та вилучили", - зазначено в повідомленні.

Потім з'ясувалося, що зловмисник представився психіатром, який працює в психіатричній лікарні. Його повезли в місцевий відділок поліції, але жінка чомусь відмовилася писати заяву.

Нагадаємо, що у Дніпрі відбулося жорстоке пограбування відділення "Нової пошти". Відомо, що незадоволений клієнт пустив у хід холодну зброю, коли збагнув, що "хитрість" з підробленими документами не спрацювала.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Вінниці зафіксували небезпечні напади на жінок. На вулиці чоловік переслідує жінок і колить їх невідомим предметом.

Також портал "Знай.uа" писав, що днями доглядач за станом Гідропарку Петро Маханов потрапив в лікарню з вогнепальним і ножовим пораненням.