У понеділок, 24 червня, в Оболонському районі Києва на вулиці Героїв Дніпра група чоловіків у балаклаві підпалила маршрутки на зупинці, звідки транспорт відправляється в Вишгород.

Про це повідомляють на сторінці "Вишгород" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео видно, як група чоловіків у балаклаві кидають у припарковані маршрутки вибухові речовини, які в результаті підпалюють маршрутку. Попередньо, причиною такої поведінки стали розбірки між перевізниками.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Відомо, що обійшлося без постраждалих. Варто додати, що водії змогли самі загасити пожежу вогнегасниками. Всі подробиці інциденту встановлять правоохоронці.

Очевидці інциденту розповіли, що бачили, як п'ять чоловік підбігли, розбили скло маршрутки з боку водія, кинули туди димову шашку, а з іншого боку банку з горючою речовиною. Після чого вони зникли.

На даний момент правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, щоб встановити і затримати зловмисників. Слідчий відділ Оболонського управління поліції почав кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у ніч на 10 червня в Києві невідомі знову влаштували підпал житла ромів на Лисій горі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Кривому Розі страшний пожежа охопила центральний ринок. Осередок загоряння знаходився в одному з магазинів біля входу на ринок, сильний вітер розкидав полум'я і по навколишнім будівлям.

Також портал "Знай.uа" писав, що у селищі Олександрівка, розташованому на заході Донецька, сталося займання житлового будинку у результаті попадання вибухонебезпечного предмета.