Учениці середньої школи у місті Княжичі на Київщині записали відеокліп на власну пісню про булінг. Відомо, що пісню "Булінгу стоп" учасниці гурту "Перерва на Реп" записали ще 2 місяці тому.

Про це повідомляє портал "Gazeta.ua"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кліп подали на участь у Броварському районному конкурсі відеороликів серед учнівської молоді "Стоп Булінг". На відео зняті сцени зі шкільного життя. Серед них і обмазування крейдою спини, і погрози, знущання, а також викрадання особистих речей.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

"Наш гурт утворений напочатку 2019-го року. До складу входять учні: Зємскова Валерія, Касьян Карина, Лисова Дар'я, Анастасія Бабич, та вчителька – Кириченко Вікторія. Пізніше до нас долучилася Владислава Гончаренко, дебютувавши з піснею "Булінгу СТОП". Гурт був утворений завдяки зацікавленості учнів репом. Вони брали з мене приклад, оскільки я займаюся репом з 2013-го року і маю багато україномовних пісень, написаних власноруч. Діти, знаючи про це, знаходили і слухали мою музику на просторах Інтернету", - розповіла вчителька Вікторія Кириченко.

Нагадаємо, що Оля Шелбі, відома роллю Тані в популярному серіалі “Школа”, порадувала фанатів піснею “До неба”, яка значно відрізняється від її ліричного треку “Слышишь”.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська співачка MARUV, яка відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2019, в одному зі столичних клубів дала перший великий сольний концерт.