У центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нова НП.

Про це повідомляють на каналі "Informator.ua" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що п'яні молоді люди після масової бійки напали на патрульних, яких викликали через конфлікт.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Варто відзначити, що спочатку біля метро "Хрещатик" побилися дві групи молодих хлопців, всього близько 15 осіб. На місце приїхали співробітники патрульної поліції, які залагодили конфлікт. При цьому одна група хлопців пішла, а друга почала провокувати поліцейських. Один з хлопців штовхнув патрульну, після чого почалася бійка.

У результаті п'ятеро осіб були затримані, їх відвезли в Печерське відділення поліції.

Нагадаємо, що у центрі Києва біля Бессарабської площі побилися жінка і співробітники поліції. Пізніше з'ясувалося, що після того, як дружина вирішила зняти на відео конфліктну ситуацію, правоохоронці переключили свою увагу на неї, забувши про зупинене ними раніше авто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у ніч на 8 червня 2019 року, біля станції метро Хрещатик у Києві між двома компаніями виникла сварка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту.