Під Києвом в селі Щербаки, в районі міста Біла Церква, біля затопленого кар'єра потонув батько з донькою.

Про це повідомляють в поліції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як пізніше з'ясувалося, чоловік був священнослужителем. Тіла загиблих знайшов старший син потонулого.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також відомо, що на момент смерті чоловікові було 58 років, а його доньці — чотири роки.

Як виявилося, священик разом з дружиною і двома дітьми поїхали на машині до затопленого кар'єру, щоб забрати старшого сина додому (хлопець відпочивав там з друзями). Коли все зібрали речі, чоловік взяв молодшу доньку і пішов прогулятися. Через якийсь час, коли тато з малятком не повертався, старший син вирушив на пошуки рідних.

Хлопець побачив батька і молодшу сестру без ознак життя і став кликати на допомогу. Люди, які відпочивали неподалік, викликали "швидку" і витягли чоловіка з донькою з води. На жаль, медики лише констатували смерть обох.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції, патрульній поліції і водолази. Встановлюються причини смерті і з'ясовуються свідки та очевидці події.

Нагадаємо, що в українській столиці в суботу, 22 червня, у Дніпровському районі стався смертельний інцидент. Так, на центральному пляжі по вулиці Микільсько-Слобідській потонув чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Деснянському районі Києва з озера водолази ДСНС дістали труп чоловіка. Тіло чоловіка знаходилося в 40 метрах від берега на глибині 6 метрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що на річці Тетерів поблизу села Блідча під Києвом водолази шукали тіла потонулих 27-річної матері та її п'ятирічного сина.