Мер Києва попросив написати заяви на звільнення деяких столичних чиновників.

Про це повідомляє прес-служба київської міськради.

Мер Києва Віталій Кличко попросив написати заяви на звільнення директора департаменту будівництва та житлового забезпечення Костянтина Федотова, директора "Київзеленбуду" Наталю Білоусову та директора КП "Центр розвитку міського середовища" Станіслав Дьомін.


Кличко мав цілий ряд претензій до "Київзеленбуду". Вони стосувалися і будівництва нових парків та скверів, а також оновлення парків "Наталка", "Сирецький", "Перемога", парк Партизанської Слави.

Також претензії були й до КП "Центр розвитку міського середовища", вони стосувалися парку "Кіото". Також системні порушення виявили й в роботі департаменту будівництва. За словами мера, такого ставлення до роботи в столичній владі не буде.

Кличко розповів, що була здійснена перевірка цих підприємств під час якої виявлено чисельні порушення. Всі матеріали Кличко доручив спрямувати правоохоронцям.

Кличко розповів, що за останніх півтора року департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту перевірив понад 100 структурних підрозділів та комунальних підприємств столиці.

"У полі моєї уваги зараз робота директорів департаментів: житлового господарства – Науменка, освіти й науки – Фіданян, культури – Попової, інформаційно-комунікаційних технологій – Назарова, управління туризму та промоцій – Тараненка та підпорядкованих їм комунальних підприємств", – попередив Кличко.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.

Раніше Знай.ua писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють на сполох.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, про тандем Кличка та Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації із Шулявською розв'язкою.