У Києві вибухнув скандал біля однієї з історичних пам'яток міста. Киянин розповів, як його з братом змушували купувати білети на виставку на яку вони не планувати йти.

Про це написав киянин Руслан Хаврюта на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Чоловік розповів, як до нього приїхав брат і вони пішли гуляти столицею. Брати поїхали до пам‘ятника засновників міста і потім пішли вверх до Батьківщини. Але їм на дорозі трапилася будка, в якій запропонували придбати квиток на виставку квітів за 75 гривень, або йти звідси.


"Ну тоді і йдіть вниз і обходьте все, або йдіть куди подалі, заявляють нам в касі. Хоча нам просто пройти от тут і повернути, нафіг нам ваші квіти, тим паче, що там ще один паркан далі. Ми плюнули й пішли собі вверх туди, куди збирались, тому що прохід до пам‘ятників і площ в місті, наче, ще безкоштовний. І тут підлітають три пасажири і без пояснень починають стартувати "Шо ти, на? Куда прьошся? Шо, слабо заплатіть? Я тя найду, на!", - описав ситуацію, що склалася чоловік.


Чоловік написав, що всього цього конфлікту й не було б, яки організатори виставки поставили касу з білетами трохи далі, а не перегороджували прохід до музею історії Другої світової війни.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще


"Але простіше втикнути будку на початку дороги, відрізати звичний шлях, мотивуючи це тим, що десь там виставка, поставити бидланів, які будуть на тебе кидатись в якості охорони і, типу, все ок", - написав чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", ужгородці дочекалися весняного дива та радіють цвіту сакури.

Нагадаємо, знищену алею каштанів на Хрещатику відновлювати не збираються: на "зелених" тендерах відмили сотні мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа Ртуть, бактерії і паразити: яка небезпека підстерігає любителів суші.