В ніч на 1 липня в Солом'янському районі Києва п'яный чоловік на Ford з будинком на колесах протаранив автомобіль поліції.

Про це повідомляють на каналі "Київ Оперативний" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ще одне бухое створення... на цей раз - на Дачній. Мало того, що воно нетверезе сіло за кермо Ford (BI3269CP), та ще й з причепом - будинком на колесах. Каже, що у нього "все пучком"", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Відомо, що чоловік влетів у патрульних авто, а потім у відбійник і намагався втекти. У результаті його наздогнав інший наряд патрульної поліції.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. А тест Драгера показав 1,37 проміле алкоголю в крові зловмисника.

Нагадаємо, що у суботу, 29 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю BMW і машини піцерії Mamamia. Водій німецького авто не помітив припаркований навпроти закладу Daewoo Matiz. ДТП сталася близько 4:30 на бульварі Лесі Українки, 32.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в центрі Одеси відбулася незвичайна ДТП. Водій автомобіля "Фольксваген" з київськими номерами не впорався з керуванням, виїхав на тротуар і врізався в молоде дерево.

Також портал "Знай.uа" писав, що 25 червня у Львові небайдужий львів'янин допоміг патрульним наздогнати п'яного водія скутера.