На Дніпрі кияни помітили білий лімузин, який з пасажирами на борту і колесами, що крутяться, плаває по річці. Варто зауважити, що "Човен" — приватний і вартість поїздки недешева.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Такий лімузин поки єдиний у світі. Він плаває по Дніпру кілька днів. На борт беремо не більше шість—вісім осіб, пробували пересувати 12, але це небезпечно. Година катання по Дніпру коштує 2 тисячі 600 гривень. Ми поки працюємо в тестовому режимі, але ажіотаж дуже великий - люди дуже хочуть покататися на лімузині по Дніпру. Думаю, після отримання патенту ми пустимо на воду ще кілька таких лімузинів", — розповів власник водного лімузина Олександр Душко.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Також незвичайний "човен" вже оцінили в управлінні туризму КМДА.

"Річковий лімузин — справжня знахідка для залучення в столицю туристів. Це довгий моторний човен, на який посаджений корпус цього лімузина", — розповів Антон Тараненко, директор управління.

Нагадаємо, що евакуатор з "літаючою тарілкою" вже не перший з'явився на вулицях української столиці. На цей раз його сфотографували перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", незабаром на патрулювання вулиць Львова заступить новий підрозділ поліції - мотопатруль.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україну прибув найдешевший автомобіль на світі Bajaj Qute.