Озеро Вирлиця, де вбили 9-річного Захара Черевка, є ідеальним місцем для злочину.

Про це повідомляє журналіст Ігор Ляшенко на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, трагедія сталася неподалік від його будинку, і припустив, що міг навіть бачити місце вбивства в той вечір.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Сотні очей, швидше за все, дивилися в момент вбивства в той бік. Та й я виходив на балкон. І нічого не бачив дивного, а тим більше страшного. І ніхто з тисяч смотрящих теж нічого не запідозрив. Тому що місце, куди дивиться тисячі вікон, як ніби спеціально пристосоване для вбивств, насильства і приховання трупів. Це трава вище людського зросту, щільні кущі, гіллясті дерева. Непроглядні зарості в декількох десятках метрів від жвавої траси, станцій метро. Місце недоглянуте, занедбане. Там серед білого дня може статися що завгодно, ніхто і не помітить", — вказав Ігор Ляшенко.

За його словами, на березі Вирлиці страшно в будь-який час доби, так як там живуть бомжі, можна наткнутися на гори сміття і використані шприци з голками. Там вбивають, туди привозять трупи і скидають у воду, які у воді і біля води знаходять постійно.

Він зазначив, що в Києві безліч схожих небезпечних місць.

"Місто стоїть на широкій річці з мало освоєними берегами. Він рясніє озерами, які найчастіше знаходяться у занедбаному стані. Парки Києва переходять у великі лісові масиви. Все це криміногенно небезпечні райони", — додав журналіст.

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річного Захара Черевко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вбивство 9-річного Захара Черевко у Києві в Дарницькому районі викликало широкий резонанс.

Також портал "Знай.uа" писав, що 9-річного Захара Черевко вбив родич 22 червня у Києві в Дарницькому районі. Бабуся хлопчика розповіла про життя Захара і його вбивці, а також про те, чому це могло статися.