1 липня біля житлового будинку в Києві о першій ночі стався вибух в автомобілі Lexus GS 300. Відомо, що на момент вибуху в автомобілі нікого не було.

Про це повідомляють на сторінці "Інформатор" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, які в момент вибуху були у дворі будинку, вони почули потужний хлопок, вибігли подивитися і побачили як з моторного відсіку припаркованого автомобіля виривається потужний стовп полум'я. Очевидці одразу ж викликали рятувальників ДСНС.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Пожежники приїхали за кілька хвилин, оскільки чергова частина була в декількох сотнях метрів від палаючої машини. Незважаючи на оперативне реагування та злагоджені дії рятувальників, у Lexus практично повністю вигорів моторний відсік. Також вогонь серйозно пошкодив лобове скло і салон автомобіля.

Також відомо, що капот буквально злетів з машини - правоохоронці припускають, що причиною пожежі міг стати вибух. На щастя, на момент події в автомобілі нікого не було. На місці працювали рятувальники ДСНС, екіпаж патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Причини інциденту встановить слідство.

Нагадаємо, що у селі Кожанка Фастівського району під Києвом водій Hyundai Elantra припаркував автомобіль біля свого будинку, після чого прогримів вибух.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в ніч на 26 травня, неділя, у Павлограді невідомі підірвали автомобіль відомого кікбоксера.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові невідомий кинув гранату в автомобіль на вулиці Старо-Григорівській, у результаті чого постраждав 45-річний водій авто.