Сьогодні, 1 липня, на Мілютенка, 46, у Києві стався жахливий випадок. З вікна 9-го поверху випала 4-річна дівчинка.

Про це повідомляють на каналі "Київ Оперативний" у Telegram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що, на жаль, від отриманих травм 4-річна дитина загинула на місці.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

"За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України", – підкреслили правоохоронці.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19. Хлопчик віком близько 7-8 років був у квартирі з мамою, сперся і продавив москітну сітку, через що впав на бетонні плити під будинком.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху. Відомо, що чоловік був 1988 року народження, його травми виявилися несумісними з життям - смерть настала миттєво.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові молода дівчина вистрибнула з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка. Студентка навчалася в аспірантурі.