У Києві, у метро жінка впала з ескалатора і сильно забила лице, також у неї розсічення руки. За словами очевидців, першу допомогу постраждалій надавали пасажири, а на станції навіть не було аптечки.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Заходжу в скляні двері станції, бачу, що посередині ескалатора просто жінка не втрималася, або їй стало погано, і вона починає котитися по сходах", – зазначив один з очевидців Максим Юр'єв.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

За його словами, після інциденту люди звернулися і в касу, і до працівників метрополітену, які стоять біля турнікетів, але ніде не було аптечки.

У метрополітені кажуть, що пасажирці викликали "швидку". А ось аптечок для пасажирів в підземці – не передбачено.

"Правила забороняють давати якісь спеціалізовані ліки при таких станах, тому що ви не знаєте, де у людини алергія, чи є вона в неї. Чи є у неї якісь серцеві порушення. Аптечки, які у нас є, вони є в касах метрополітену, вони насамперед передбачені, як і на кожному підприємстві, – для працівників підприємства", – розповіла прес-секретар підземки Наталія Макогон.

Варто підкреслити, що за інструкцією потерпілому повинні викликати лікарів "швидкої".

Нагадаємо, що у Києві неврівноважений чоловік кидався з ножем на пасажирів метрополітену. Знешкодити його очевидцям вдалося.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в метро на станції "Хрещатик померла жінка. Їй стало погано, на місце прибули медики, яким залишалося лише констатувати її смерть.

Також портал "Знай.uа" писав, що молодий киянин раптово впав на пероні станції метро “Контрактова площа” і вдарився головою прямо перед поїздом, що наближався до станції.