1 липня, у Синьому озері, під Києвом, дика тварина приймала ранкові лазневі процедури.

Про це повідомляють на сторінці "Виноградар" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зауважити, що озеро розташоване в районі проспекту Правди, вулиці Гонгадзе і Газопровідної, недалеко від лісу.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Ні для кого не секрет, що Виноградар славиться своїм лісом, заради якого сюди з'їжджаються з усього міста. Сам по собі він досить великий і продовжується вже в Пущі-Водиці. Мабуть, завдяки своїм просторам, тут ще є умови для життя диких тварин, таких як лось.

Очевидці, які прийшли до озера, щоб зайнятися ранковим фітнесом, встигли зняти купання малюка на відео. Правда, як тільки тварина помітила людей, відразу ж вибігла з води і зникла в кущах.

Синє озеро, до речі, дуже комфортна і популярна зона відпочинку серед мешканців Виноградаря. Але купатися в ньому, як це зробив лось, все ж таки не радять, оскільки водоймище не підходить для цього.

Нагадаємо, що мешканці китайського міста Гуанчжоу не на жарт сполошилися, коли на озері одного з парків помітили незвичайну істоту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Варшаві розгорнули масштабну операцію з пошуку зниклого гіганта. Величезного тигрового пітона помітили на березі місцевої річки.

Також портал "Знай.uа" писав, що на пляжі озера Тельбін у Києві виявили незвичайних відвідувачів. Соцмережі вибухнули, коли побачили на фото двох плавають в озері пітонів.