Під Києвом в терміналі D міжнародного аеропорту Бориспіль відкрився капсульний хостел GettSleep Boryspil, що в перекладі з англійської означає "Поспи в Борисполі". Він пропонує туристам цілодобову можливість для заселення в так званий номер.

Про це повідомляють на сайті "booking.com"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це може бути зручно як для іноземців, які чекають свого рейсу, так і для мешканців України, які збираються в подорож і чекають вильоту.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Ціни - від 370 гривень за одномісний номер-капсулу (розміщення на 3 години). За стільки ж часу, для двох, доведеться заплатити 550 гривень. Максимальна вартість (12 годин перебування за подвійну капсулу) — 36 євро (близько 1070 гривень). Можна навіть вибрати капсулу з кондиціонером.

Відомо, що хостел почав працювати з 20 травня 2019 року. Співробітники цілодобової стійки реєстрації говорять українською, російською та англійською мовами. Також відомо, що в хостелі заборонене куріння.

Капсульний хостел являє собою місце, де можна поспати, прийняти душ і зарядити гаджети.

Нагадаємо, що кави Starbucks буде продаватися в магазинах дьюті-фрі Pavo в аеропортах Львова, Запоріжжя, Харкова, а також в київському аеропорту "Бориспіль".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Україна до осені 2019 року отримає ще один аеропорт міжнародного значення.

Також портал "Знай.uа" писав, що лоукост-авіакомпанія Ryanair незабаром порадує українців чотирма новими рейсами з Києва до Німеччини.