19 червня правоохоронці затримали громадян України, які за оперативною інформацією причетні до транспортування та реалізації наркотиків.

Про це повідомляють на сторінці "Киев Оперативный" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також відомо, що учора, в результаті операції, затримано ще 6 осіб – громадян України, Нідерландів та Великобританії. Після проведення всіх обшуків співробітники поліції вилучили близько 400 кілограмів наркотиків.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Пізніше з’ясувалось, що учасники міжнародної злочинної групи постачали наркотики з Латинської Америки до Західної Європи.

Затримання проводилися за сприяння Головного слідчого управління, а також під процесуальним керівництвом міжнародного Департаменту Генеральної прокуратури України.

Варто зазначити високу результативність роботи цього підрозділу, які вже неодноразово затримували небезпечні злочинні угрупування, брали участь в резонансних операціях, надавали допомогу патрульним екіпажам та іншим підрозділам Національної поліції.

Нагадаємо, що екіпаж поліції ППОП №2 у Києві звернув увагу на хлопця, який почав тікати, побачивши правоохоронців. Його наздогнали і затримали.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", під час огляду посилки, яку харків’янин намагався передати затриманому в СІЗО, проавооохоронці знайшли незвичайний сюрприз.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.