Днями, на вхідних дверях Любарецкої сільської ради, Бориспільського району Києва, невідомі повісили презервативи, які були надуті повітрям.

Про це повідомляє портал "Моя Киевщина"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Швидше за все, ця подія може бути пов'язана з конфліктом по формуванню ВІДГ. Більшість мешканців села Любарці бачать своє майбутнє у складі Бориспільської громади, а керівництво населеного пункту і частина депутатів протягують освіти Мирненської громади.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показати ще

За словами одного з мешканців села, бурхливе невдоволення селян почалося після останньої сесії сільради, яка відбулася 26 червня. Під час засідання депутат сільської ради Михайло Кузнєцов подав пропозицію звернутися до Борисполя із пропозицією об'єднання. Він додав, що 95% жителів села до 2015 і 2017 років висловили бажання об'єднатися з Борисполем, а не з селом Мирне, Бориспільського району.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 21 червня, працівники ПАТ "Дніпропетровський трубний завод" організували акцію протесту біля ДЗМУ. Люди вирішили перекрити дорогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", незважаючи на протести киян, забудовник знову почав знищувати зелені насадження в Протасовому Яру.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажири літака рейсу YE1215 Київ — Батумі багатостраждальної авіакомпанії YanAir заблокували вхід в термінал F в міжнародному аеропорту Бориспіль.