У Києві на Майдані Незалежності почалася акція через рішення Центральної виборчої комісії (ЦВК) про реєстрацію колишнього глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія кандидатами в нардепи на вибори в Раду.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що під стелою Незалежності зібралося кілька сотень людей. Серед них громадські активісти, учасники ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" і націоналісти. В руках вони тримають плакати "Ми втомилися від лайна" і "Реваншируйте нах*й". Невідомі зустріли криками "Ганьба" народного депутата Мустафу Найєма. На місці кілька співробітників поліції комунікації.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Варто відзначити, що про акцію "Досить терпіти" до цього розповів волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в соцмережі.

"Російського пропагандиста Шарія та шістку Януковича Клюєва зареєстровано кандидатами в депутати. Зареєстрували, хоча вони не жили останні 5 років в Україні і за законом взагалі не мали жодних шансів бути зареєстрованими. А в цей час з в'язниць випускають терористів і вбивць небесної сотні", - написав він.

Нагадаємо, що прихильники Михайла Саакашвілі і члени його партії "Рух нових сил" зі штурмом зайшли на територію Центральної виборчої комісії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", колишній голова Одеської ОДА та лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі висловився щодо допуску кандидатів від його партії на вибори до Верховної Ради.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу, 22 червня в Україні-День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Під Верховною Радою зібрався мітинг, де люди несли хрести і портрети діячів Другої світової війни.