У центрі Києва на вул. Жилянській перехожі помітили стовп густого чорного диму, який швидко охопив більшу частину вулиці.

Про це повідомляють в прес-службі ДержНС в Києві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, пожежа почалася на будівництві на сусідній вулиці Паньківській, але охорона об'єкта не пустила пожежників для гасіння займання.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"За попередньою інформацією, пожежа виникла на території новобудови, горіли будівельні матеріали (ймовірно, утеплювач). Пожежно-рятувальні підрозділи гасінням не змогли зайнятися", – додали в ДержНС.

Нагадаємо, що під Києвом, у селі Галинка Бородянського району, сталася трагедія. В приватному будинку, який був дачею, спалахнула пожежа, яка забрала життя господаря ділянки. Відомо, що загиблому було 84 роки, крім нього в домі ніхто не перебував.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 1 липня, під Києвом у місті Гостомель сталася пожежа. Спалахнула автомобільна заправка поруч з поворотом на Ірпінь. В результаті інциденту жертв і постраждалих немає. Відомо, що загоряння сталося рано вранці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 28 червня, в рекреаційній зоні Катранка, розташованої на півдні Одеської області, на території Лиманської об'єднаної громади спалахнула сильна пожежа.