У селі Погреби Броварського району невідомі особи в масках та чорному одязі проникли до помешкання, де проживали пенсіонери. Вони погрожували подружжю фізичною розправою, що допомогло їм награбувати коштовностей, загальна кількість яких сягає понад кілограм, та значну суму грошей - 1мільйон 200гривень. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції у Київській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції, кінологи, експерти продовжують працювати на місці події та роводить низку оперативно-розшукових заходів щодо встановлення та затримання осіб, які напали на будинок пенсіонерів.

Нагадаємо, що раніше у Голосіївському районі Києва співробітники поліції затримали47-річного громадянина Туреччини, який підозрюється у вбивстві професора одного з університетів.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що у Харкові довічне ув’язнення отримав розбійник, який розправився з сімейною парою у пошуках грошей.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Харкові встигли затримати велокрадія, який намагався вкрасти велосипед, припаркований біля супермаркету.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще