В Ірпені, під Києвом, стався конфлікт через неподілені почуття, який закінчився трагедією. 19-річний хлопець намагався застрелити пару закоханих, а після затримання хлопець застрелився у відділенні поліції.

Про це повідомляють на офіційному сайті Державного бюро розслідувань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В даний момент дії правоохоронців перевіряють на службову недбалість.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

За попередньою інформацією, хлопець намагався вбити свою колишню дівчину та її хлопця. Співробітники полку поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Київській області затримали хлопця та привезли в управління поліції в Ірпені. Але вже у відділенні підозрюваний зміг дістати зброю і вистрілити собі в голову.

Співробітники ДБР почали розслідування за частиною 2 статті 367 (службова недбалість) КК України.

Як з'ясувалося, зброю, з якої стріляв загиблий, не вилучили на місці затримання. Також слідчим потрібно з'ясувати, як злочинцеві вдалося звільнити свою руку з наручників вже в управлінні.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, що в місті Зміїв, що в Харківській області, звів рахунки з життям 15-річний школяр з 11 класу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 22 червня 2019 року в селі Кременище Київської області на новобудові знайдено труп невідомого молодика. Хлопець звів рахунки з життям шляхом повішення.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Шосткинському районі Сумської області сталася трагедія — 12-річний хлопчик наклав на себе руки.