У Києві правоохоронці врятували чоловіка, який хотів стрибнути з моста в Дніпро.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався близько 10 ранку на Південному мосту Києва. Поліцейські проїжджали ним, коли помітили чоловіка, який переліз через огорожу мосту і хотів стрибнути вниз. Самогубець попередив патрульних, щоб вони близько не підходили, інакше він покінчить з життям.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Поспілкувавшись з потенційним самогубцею поліцейські з'ясували, що він дійсно має намір покінчити з собою і вже навіть написав передсмертну записку, яку залишив неподалік", - зазначено в повідомленні.

Але поліція змогла відвернути чоловіка, а потім вони витягли його на міст і посадили до своєї машини. Потім правоохоронці передали його медикам.

Нагадаємо, що на Амурському мосту водії помітили хлопця. Дніпрянин стояв за перилами і було видно, що він хотів зістрибнути. Чоловік кілька годин тому стояв на тому ж місці і так само хотів зістрибнути.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", патрульним вдалося врятувати самогубцю в Харкові. Чоловік вирішив звести рахунки із життям і зістрибнути з сьомого поверху харківської висотки.

Також портал "Знай.uа" писав, що патрульні поліцейські у Львові врятували життя чоловікові. Він намагався зістрибнути з моста.