У Дарницькому районі Києва поліція затримала грузинського "крадія в законі" Нукри Гальського, якому не можна перебувати в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зловмисник в черговий раз перетнув кордон України поза пунктом пропуску державного контролю і мав намір контролювати злочинний світ Києва та Київської області", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Як з'ясувалося, Гальського вже затримували в Києві в грудні 2018 року. Тоді він намагався поширити свій вплив на членів злочинного середовища в столиці, і контролювати діяльність оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв. Злочинець відвідував і організовував так звані "сходки" кримінальних авторитетів" в Києві.

Після затримання Державна міграційна служба вигнала крадія із забороною в'їзду до України на три роки. Але Гальський знову незаконно перетнув кордон і почав відновлювати свою злочинну діяльність і зв'язки в кримінальному світі.

"Зараз "крадія в законі" вивели в Туреччину, а правоохоронці спільно з Державною міграційною службою у свою чергу підготували документи про збільшення терміну заборони йому в'їзду на територію України до п'яти років", – розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Варто відзначити, що Нукри Гальський був неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів. Він є громадянином Грузії. Народився в 1987 році.

Нагадаємо, що поліція затримала 37-річного чоловіка, який за тиждень пограбував один і той же магазин п'ять разів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львівській місцевій прокуратурі №1 довели провину 29-річного місцевого мешканця, який протягом лютого-серпня 2018 року здійснив близько десятка квартирних крадіжок.

Також портал "Знай.uа" писав, що інформацію про виявлення грузинського крадія в законі "Нодара Руставського" опублікував заступник голови української поліції В'ячеслав Аброськін.