Український правоохоронець врятував чоловіка, у якого в метро на станції "Майдан Незалежності" у Києві стався напад епілепсії.

Про це повідомляє сценарист Антон Черничко на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щелепи стислися, а обличчя за хвилину перефарбовувалось в різні кольори, люди кричали "все". Почали вставляти до рота ключ, телефон. Хтось кричить "на бік його", хтось "на бік не можна", - пише Антон в соцмережі.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

За його словами, чоловік дивом залишився живий.

"Врятувало бідолаху знання патрульного метрополітену, який керував хаосом загальних знань, і троє чоловіків, які разжимали щелепи і ті самі телефон та ключ", – додав Черничко.

Також він зазначив, що швидка допомога приїхала на виклик через 20 хвилин і чоловік міг померти, якби не допомога очевидців.

"Для патрульного це вже був четвертий постраждалий, якого він врятував", – зазначив Черничко.

Нагадаємо, що у середу, 16 липня, на рейки метро в Києві впав пасажир. Відомо, що це сталося на станції метро "Олімпійська".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві 12 липня близько 9 ранку обмежили рух на "синій", Оболонсько-Теремковской лінії метрополітену. Це обумовлено падінням пасажира на рейки на станції "Оболонь".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві, в метро жінка впала з ескалатора і сильно забила обличчя, також у неї розсічення руки.